fbpx

Ziarah Mualaf di Perak

🌟🀝 π™•π™žπ™–π™§π™–π™ π™ˆπ™ͺ𝙖𝙑𝙖𝙛 🌟🀝

Pada 6 Mac 2024, Hidayah Centre Foundation (HCF) telah menjalankan aktiviti Ziarah Mualaf di Ipoh, sebuah inisiatif yang berharga bagi mualaf. Program ini merupakan kerjasama antara HCF dan Rakan Hidayah (RH) Ipoh.

Dalam aktiviti ini, satu staf dari HCF dan seorang dari RH Ipoh telah mengadakan ziarah kepada mualaf di Ipoh, dengan tujuan untuk membina dan mempererat ukhuwwah. Kami berusaha untuk membawa kegembiraan dan kehangatan dalam pertemuan ini.

Selain ziarah, HCF juga memberikan hadiah perkahwinan kepada mualaf yang baru berkahwin, sebagai tanda sokongan dan kasih sayang dari kami. Setiap sumbangan anda akan membantu kami melanjutkan misi ini dan memberikan lebih banyak bantuan kepada mereka yang memerlukan.

Setiap sumbangan anda akan membawa sinar kegembiraan kepada mereka yang memerlukan. Terima kasih atas sokongan anda! 🌟🀝

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top