fbpx

Kelas Bimbingan Mualaf – Taman Melawati

Sesi kelas saudara baru hari ini telah dijalankan empat sesi yg berlangsung serentak. Kelas dalam bahasa inggeris, kelas bahasa melayu, untuk pelajar sedia ada juga untuk yang baru sahaja menghadiri kelas buat pertama kalinya.

Semoga usaha ini dapat dijalankan berterusan dalam membantu saudara baru untuk menambahkan pengetahuan mengenai agama Islam.

#HidayahCentreFoundation
#kelassaudarabaru
#kelasMualaf
#SampaikanIslamSantuniMualaf

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Kelas Bimbingan Mualaf – Taman Melawati”

  1. Muhammad adam ch'ng hao jie

    Assalamualaikum warahmatullaahi wa barakaatuh dgn selamat tengah hari kepada staff staff yang bekerja dekat hidayah centre taman melawati yea okay nama saya ialah panggil muhammad adam ch’ng hao jie nie huh yea saya nak bagi dekat staff staff hidayah centre punya kamu org tahu nie huh yea muhammad adam ch’ng hao jie saya punya org dah masuk islam dah ada dah lebih kurang 5 tahun 54 hari sudah nie huh yea tapi dekat selama 5 tahun 54 hari dalam nie muhammad adam ch’ng hao jie saya punya org tak pernah dapatkan duit bantuan bulanan untuk bagi dekat saya nie huh jadinya saya nak tanya dekat hidayah centre taman melawati punya pekerja staff staff korang semua nya org nya dekat sini nie huh yea muhammad adam ch’ng hao jie saya nak tengokkan ada sesesiapa siapa dia pekerja bekerja dekat hidayah centre taman melawati punya staff staff sana boleh membantu tolong dgn hati korang semua nya org nya punya hati dgn seikhlas ikhlasnya dekat dalam hati korang semua nya org nya dekat muhammad adam ch’ng hao jie saya punya org nie huh sekian terima kasih assalamualaikum warahmatullaahi wa barakaatuh dgn selamat tengah hari kepada pekerja staff staff yang bekerja dekat hidayah centre taman melawati punya semua nya org nya nie huh yea

  2. Assalamu’alaikum. Saya Hilary anak Jugah @ Hilary bin Jugah ingin bertanya berkenaan kad islam saya patah serta hampir x jelas tulisannya. Ingin saya bertanya jika kad itu boleh diperbaharui? Jika boleh, minta pihak HCF hubungi saya wasap 0135622502 atau kol 01121169375. Terima Kasih.

Scroll to Top