fbpx

PERSATUAN KAKITANGAN ISLAM PDC MEMBERI SUMBANGAN KEPADA HCF

LAWATAN DAN PENYERAHAN SUMBANGAN OLEH PDC DAN PERSATUAN KAKITANGAN ISLAM PDC KEPADA HIDAYAH CENTRE FOUNDATION CAWANGAN PULAU PINANG

18 April 2024 (Khamis) – Pihak Hidayah Centre Foundation Pulau Pinang dengan berbesar hati telah menerima lawatan dari Persatuan Kakitangan Islam – PDC (Penang Development Corporation) . Kedua-dua pihak telah memanfaatkan peluang ini untuk memperkenalkan secara mendalam tentang organisasi masing-masing serta kerjasama yang boleh dilaksanakan bersama dalam membantu masyarakat.

Seramai 4 orang wakil daripada Persatuan Kakitangan Islam,PDC yang diketuai oleh En. Mohd Lukman Mat Isa, Presiden Persatuan Kakitangan Islam,PDC.

Lawatan diakhiri dengan penyerahan cek sumbangan CSR dari pihak Persatuan Kakitangan Islam,PDC kepada pihak Hidayah Centre Foundation Pulau Pinang sebagai tanda sokongan usaha dakwah dan perkasakan mualaf.

HCFPP amat menghargai lawatan daripada Persatuan Kakitangan Islam,PDC ini. Semoga banyak lagi usaha kerjasama pemerkasaan mualaf dapat dilaksanakan di masa akan datang ini.

#hidayahcentrefoundationpulaupinang
#SampaikanIslamPerkasakanMualaf
#sedekadhcf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top