fbpx

Majlis Jamuan Raya 2022

Ramadan pasti akan dikenang,
Semoga amalan diterima Ar-Rahim;
Syawal disambut dengan riang,
Dengan merapatkan silaturahim.

Pada hari ahad, 22 Mei 2022, telah berlangsungnya Majlis Jamuan Raya Aidilfitri di Gelanggang Bola Keranjang, Lebuh Sungai Pinang bersebelahan Masjid AlBukhary.

Terima kasih YB Dato’ Malik Kassim kerana sudi hadir ke jamuan kami. Terima kasih juga kepada wakil Buddist Association kerana hadir ke jamuan kami. Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada wakil-wakil NGO dakwah yang banyak membantu dari segi tenaga kerja mahupun kewangan. Terima kasih PERSALAM, Hidayah Centre Foundation P.Pinang, MyIKUT, MACMA Penang, PDI, SOLACE, IOA, IQ, PELITA, PPKPI, IKRAM Penang, dan PERKIM.

Syukur ke hadrat Allah kerana dapat juga kami sajikan makanan kepada para rakan-rakan, sukarelawan dan mualaf yang setia bersama GDMPP selama ini. Moga dimurahkan rezeki untuk berjumpa di program seterusnya!

Majlis dimeriahkan lagi dengan jamuan kambing golek dan nasi arab yang pastinya memikat selera para tetamu yang hadir. Terima kasih kepada semua tetamu yang sudi hadir untuk memeriahkan majlis jamuan raya ini. Semoga tautan ukhwah dapat dieratkan dengan majlis ini.

#raya2022

#jamuanraya

#hidayahcentrefoundationpulaupinang

#hcfpp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top