fbpx

Persediaan Bagi Menghadapi Bulan Ramadan

11 Mac 2022 Jumaat
HCF Sibu

Pada 11 Februari 2022, Jumaat, Hidayah Centre Foundation Cawangan Sibu telah menyertai program pengisian saudara baru yang dianjurkan oleh PERKIM Cawangan Sibu yang dilaksanakan di Masjid Darul Husna Sibu Jaya.

Program pengisian saudara baru tersebut telah bermula dari pukul 2.00 PM sehingga 5.00 PM. Tajuk yang disampaikan kepada saudara baru di sana ialah mengenai “Persediaan Bagi Menghadapi Bulan Ramadan” yang telah disampaikan oleh Ustaz Abang Mohd Nazmi Bin Abang Nasser, Sukarelawan Hidayah Centre Foundation Cawangan Sibu.

Semoga pengisian saudara baru ini akan terus dilakukan supaya saudara baru terus belajar dan dapat melihat perkembangan saudara-saudara baru yang ada di sekitar Sibu Jaya Sibu. Terima kasih PERKIM Cawangan Sibu!

InsyaAllah kepada para mualaf mahupun saudara Islam yang baharu di Sibu yang ingin mendapat bimbingan ataupun pertanyaan tentang Islam yang diperlukan, boleh hubungi nombor telefon yang tertera di bawah. Semoga Allah SWT permudahkan urusan yang dilakukan InsyaAllah.

#SampaikanIslamPerkasakanMualaf
#HidayahCentreFoundationSarawak

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top